[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null Spectri (SpecBike tadpole trike) ja kangaskate - Sivu 60 - Nojapyöräfoorumi
Nojapyöräfoorumi
Täältä löydät kaiken tiedon nojapyöristä, kinnereistä ja velomobiileista sekä nojapyöräilytapahtumista.
Viimeksi muokannut janx, 16 Tammi 2026, 21:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut) CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Keskustelukanavat - #recumbents:matrix.org ja #nojapyorat:matrix.org
Ei toimi fettikortti tässä sovelluksessa. Taitaa olla N-mosfettejä. Eli pätkitään miinusta ja sehän ei nyt käy.
Edit: Ei varmaan vaan on. LR024N on N-kanavainen mosfetti. Eikä myyjä sitten viitsinyt sitä ilmoittaa ilmoituksessa.
"The haters gonna hate and the lovers gonna love. I just lean back and ride." -janx (Kotisivut) CLWB2008c (09-12), Nazca ePaseo (06/12-), 20/26 SWB Fenix (08/17-) & Spectri (03/19-)
Eikä myyjä sitten viitsinyt sitä ilmoittaa ilmoituksessa.
Eipä ne myyntihetkellä aina muista
Kyllä mä jo sinne kiinanmaalle laitoin viestiä, että antaa mun rahat takas. Joskus antaa ja joskus ei. Joskus vaan osan. Pitää näköjään kaikki tehdä ite. Tämäkin kortti. Jostain syystä plussaa pätkiviä kortteja ei oikein markkinoilta löydy.